App easywebs

Descarrega’t la nostra app de easywebs i tingues la teva informació actualitzada en tot moment, entra i llegeix!

Des d’Easywebs pots descarregar-te la nostra app que farà que la teva informació estigui actualitzada en tot moment, com?:

-A través de la nostra app podem realitzar qualsevol canvi en la informació bàsica del teu web, tals com emailtelèfon contacte, adreça, perfils de xarxes socials, així com agregar nous camps.

– A través de la nostra app pots accedir a les teves estadístiques del CRM i a les visites del lloc web.

-Calendari: des del calendari podràs agendar esdeveniments, tasques i reservar cites d’una forma ràpida i senzilla, de manera que puguis accedir a la teva agenda des del teu mòbil en qualsevol moment, creant avisos i recordatoris.

– Social: des de la nostra app pots publicar i programar les teves publicacions sense necessitat d’anar a la web.

– CRM: un dels punts forts de l’aplicació és la base de dades de contactes, un CRM a través del qual pots crear cites, tasques, formularis de consulta, mailing…i altres accions comercials que hagis realitzat amb els teus clients, potencials o en cartera; d’aquesta manera tindràs un històric de cada client amb les accions que hagis fet, tant des de l’app com des de la pàgina web, ja que aquestes últimes es bolcaran automàticament en el CRM de l’app, fent que no es perdi informació.Obrir el xat
💬 Necessites ajuda?
Hola! 👋
Estem disponibles per tu per WhatsApp.
Si necessites aclarir qualsevol dubte sobre Easy-Webs, de com funciona, o vols una demostració, o més informació no ho dubtis. Obre el xat! 💬